• Snelle levering
  • Gratis gemonteerd
  • Vakkundig advies
  • 25 jaar ervaring
  • Prima garantie

Producten EOL | ONZE COLLECTIE

Het aanbod van ons  EOL assortiment omvat alles voor de volledige inrichting van uw kantoorruimten: individuele of gedeelde bureaus, directiemeubilair, bureaustoelen en directiefauteuils, opbergmeubilair, receptiemeubilair, restaurantmeubilair, vergadertafels en vergaderstoelen, geluiddempende scheidingswanden, verlichting en accessoires. kortom een ruim assortiment van meer dan 90.000 kantoorinrichtingsproducten uit voorraad.

PROFESSIONEEL KANTOORMEUBILAIR

Of het nu gaat om open-space kantoren of co-working ruimten, met onze gedeelde of individuele bureaus, indien gewenst in hoogte instelbaar voor het comfort van elke medewerker, richt u uw bedrijfsruimte volledig naar wens in. Onze functionele en eigentijdse kantoormeubellijnen bieden een antwoord op al uw verwachtingen qua esthetiek, modulariteit en praktische kwaliteit.

PROFESSIONELE stoelen

Ontdek ons ruime aanbod van ergonomische en functionele bureaustoelen.

Visuele en akoestische opdeling

Voor de inrichting van afgesloten ruimten, voor het verbeteren van het akoestisch comfort van uw bureau of voor het creëren van vertrouwelijke werkruimten kunt u gebruik maken van onze geluiddempende scheidingswand-systemen. Maximaal ruimtelijk comfort voor elke medewerker!

Verlichting en accessoires

Verlichting is een essentieel onderdeel van uw kantoorinrichting. Daarvoor maakt u uw keuze uit ons ruime aanbod van technische en stijlvolle bureaulampen. Andere accessoires zoals flatscreenhouders zijn dan weer onmisbaar om het werkoppervlak te optimaliseren.

Professioneel opbergmeubilair

Ons aanbod omvat individuele opbergmodules, bureaukasten en archiefmeubilair. Ons opbergmeubilair sluit qua esthetiek perfect aan bij onze bureaulijnen.

Restaurantmeubilair

Maak kennis met onze uitnodigende en eigentijdse meubellijnen voor gemeenschappelijke ruimten en bedrijfsrestaurants.

Callcenter meubilair

De efficiëntie van callcenters staat of valt met het welzijn en de interactie van de medewerkers. Het meubilair vervult daarbij een cruciale rol. Als antwoord op de laatste evoluties in de sector staat EOL in voor het ontwerp, de productie en de installatie van specifiek meubilair voor callcenters.

Vergaderen en receptie

Voor de inrichting van uw receptie- en vergaderruimten vertrouwt u op onze modulaire en functionele oplossingen.