• Snelle levering
  • Gratis gemonteerd
  • Vakkundig advies
  • 25 jaar ervaring
  • Prima garantie

# Je "Thuis" voelen op je werk

Als onderneming met meer dan 25 ervaring weet De Werkplekspecialist als geen ander hoe er gewerkt wordt op een plek die voelt als bij u thuis. Het leuk vinden om uw collega’s weer te zien, het samen meer en beter willen presteren, het steunen van elkaar en meeleven in voor- en tegenspoed, het zijn maar een paar van de vele aspecten die wij associëren met het positieve thuis-gevoel. Wij beweren daarom heel stellig dat een plek waar medewerkers zich thuis voelen, een plek is waar goed kan worden gewerkt.

Vanuit deze filosofie werken wij samen met fabrikanten en leveranciers welke zelf ontwikkelen en meubilair produceren en accessoires voor zakelijke omgevingen. Enerzijds worden producten ontwikkelt die een kantoor comfortabel en functioneel maken en anderzijds creëren  we voor onze klanten omgevingen die de gebruikers kunnen associëren met een flinke dosis "thuisgevoel. Zo hebben u, de medewerkers en klanten er nog jarenlang plezier van.


ONZE MISSIE

Wij richten bedrijven en organisaties zo in dat u zich er thuis kunt voelen waardoor je met meer plezier efficiënter, makkelijker, slimmer en meer gedreven kunt werken.

De Werkplekspecialist is kleine en flexibele dealerorganisatie gespecialiseerd in het efficiënt inrichten van bedrijfsruimten. Al meer dan 25 jaar zijn wij door de wol geverfd en lopen wij geen uitdaging uit de weg. Wij voelen ons "thuis" in ons vak en geven dat gevoel graag door aan anderen, Wij werken graag samen met een aantal partners die net als wij ons vak verstaan. Door verschillende disciplines bij elkaar te brengen ontzorgen wij onze klanten voor nu, voor morgen en in de nabije toekomst. De wereld en economie veranderen elke dag en dat vraagt om met deze veranderingen mee te groeien. Stabiliteit, Flexibiliteit, snelheid, service en garantie  zijn en blijven hier nog steeds van essentieel belang bij veranderingsprocessen van een onderneming en bij het inrichten, leveren en monteren van uw meubilair en maatwerk.


ONZE VISIE

Je "Thuis" voelen op je werk.

Hoe mooi zou het zijn als iedereen elke dag met een glimlach naar zijn werk gaat, er zich thuis kan voelen op zijn werkplek en hierdoor met veel plezier, efficiënter, slimmer, makkelijker werkt waardoor mensen bereid zijn net dat extra stapje te doen. Op het laatste moment nog net ff die klant helpen die na werktijd nog voor de deur staat!

Ons streven is zo veel mogelijk klanten het gevoel te geven het gevoel van "thuis" tijdens  de dagelijkse werkzaamheden te mogen en kunnen ervaren. Wij hebben ons werk goed gedaan als men na een aantal jaar nog steeds zegt: ”dit is een werkplek waar ik met een goed gevoel efficiënt kan werken”. Losstaand van de manier van inrichten is het belangrijkste dat alle ruimtes en meubels gebruikt kunnen worden naar behoefte en zonder de ander hiermee te storen.